Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“De gemaakte afspraken worden helder op een rij gezet en de uitvoering is vlot”

 

De naam van het kasbedrijf met aardbeienteelt van Robin Colembie is een leuke woordspeling: Colemberry. Op succesvolle wijze is Robin in het Brabantse Sprang-Capelle als aardbeienteler actief, waarbij hij met regelmaat samenwerkt met Koenen Groen / Grond / Infra. De versnippering van oude aardbeienplanten, inclusief afvoer, mocht Koenen onlangs verzorgen, nu wordt gewerkt aan de vernieuwing van het waterbassin.

Gewenste resultaat

 

Robin is te spreken over de samenwerking: “De lijnen zijn kort. Heb je een vraag, dan volgt het antwoord snel. De gemaakte afspraken worden helder op een rij gezet. En niet minder belangrijk: de uitvoering is vlot. Het team van Koenen Groen / Grond / Infra gaat voor het gewenste resultaat, waarbij ze niks over het hoofd zien.”

Prettig samenwerken

Ook niet als iets onverhoopt niet gaat zoals verwacht. Robin: “Is dat het geval, dan maken ze het meteen bespreekbaar. Ze komen naar je toe om samen de mogelijke oplossingen te bespreken, waarbij ze altijd deskundig advies geven. Ik kan kort en krachtig zijn: het is gewoon heel prettig samenwerken.”

Colemberry

colemberry-aanleg_bassin-2
colemberry-aanleg_bassin

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk