Grond is ons canvas

erik koenen

Grond is ons canvas

erik koenen

Wij zijn Koenen Groen / Grond / Infra

Wij zijn een familiebedrijf en dat zie je ook terug in onze werkwijze. We denken mee, altijd oplossingsgericht. Gevraagd en ongevraagd geven we advies, alles met het oog op het voor jou beste resultaat. Voor nu, maar ook met het oog op de verdere toekomst. Toekomstbestendig en duurzame inzetbaarheid zijn voor ons inmiddels vanzelfsprekende begrippen, net als circulariteit en recycling.

Met trots handtekening onder resultaat

Met Koenen Groen / Grond / Infra zitten we altijd aan het stuur, wij gaan en staan voor het gewenste eindresultaat op jouw canvas … Vakwerk, dat uit de kunst is. En daar plaatsen onze mensen met trots hun handtekening onder!

Projectmatige-aanpak

Projectmatige aanpak is ons op het lijf geschreven

Met onze kennis van alles wat speelt en mogelijk is op het vlak van Groen, Grond en Infra gaan we graag met jou aan tafel om alle wensen, eisen en behoeften van jouw project te bespreken.

Lees meer over onze werkwijze…

boerenverstand1973

Meer dan 50 jaar ervaring en gewoon boerenverstand

Harrie en Ida Koenen startten in 1973 met hun bedrijf. met tractor en platte wagen gaat Harrie bij de boeren langs…

Lees meer over onze geschiedenis…

Hoogwaardige-kwaliteitsnormen

Hoogwaardige kwaliteitsnormen

Uiteraard beschikken wij ver de benodigde certificaten op gebied van milieu en veildigheid.

Lees meer…

Met trots en overtuiging

Je kunt er zeker van zijn: met ons team van vakmensen verstaan we als Koenen de kunst van Groen, Grond en Infra. Grond is ons canvas, waarop we op een juiste wijze jouw wensen, eisen en behoeften creëren. En onder het resultaat zetten we altijd met trots en overtuiging onze handtekening. Een handtekening die staat voor kwaliteit!