Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

Echt familiebedrijf, met hart en ziel!

Koenen Groen / Grond / Infra is een echt familiebedrijf, van vader op zoon. Harrie en Ida Koenen startten in 1973 met hun bedrijf. Met tractor en platte wagen gaat Harrie bij de boeren langs om de melk op te halen voor het vervoer naar de melkfabriek. Maar met zijn ondernemersbloed nemen de activiteiten rap toe. Er komt een ploeg, een gierton en een kraan … Harrie bouwt het bedrijf al snel uit tot een heus loonbedrijf.

Levenswerk

Met ook zoon Erik meer en meer op de werkvloer ontwikkelt zich vervolgens langzaam maar zeker het onderdeel grondwerk. De grote groei van het bedrijf heeft vader Harrie helaas niet mogen meemaken. Hij overlijdt als gevolg van ziekte op veel te jonge leeftijd.

Erik zet het levenswerk van zijn vader verder, tot wat Koenen Groen / Grond / Infra nu is. Van het agrarisch loonwerk is afscheid genomen, de dienstverlening op het vlak van grondwerkzaamheden is uitgegroeid tot ‘alles wat onder en op het maaiveld zit’. Maar wat van vader op zoon in al die jaren altijd hetzelfde is gebleven? De klant- en oplossingsgerichte instelling. Met hart en ziel!

familiebedrijf
koenen-3-asser_naar-voor-en-gekipt
koenen-grond-2
koenen-1975
koenen-670_fahr-oppaarwagen_8210_911-voor-schuur
koenen-overons-header
koenen-1986
koenen-2013
koenen-1994
koenen-grondwerk

Met trots en overtuiging

Je kunt er zeker van zijn: met ons team van vakmensen verstaan we als Koenen de kunst van Groen, Grond en Infra. Grond is ons canvas, waarop we op een juiste wijze jouw wensen, eisen en behoeften creëren. En onder het resultaat zetten we altijd met trots en overtuiging onze handtekening. Een handtekening die staat voor kwaliteit!