Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“Snel schakelen, vragen om flexibiliteit, het is bij het team van Koenen Groen / Grond / Infra nooit een punt”

Het toevoegen van waarde door groen aan de omgeving is de uitdaging die Idverde dagelijks in ons land op succesvolle wijze aangaat. Het grootste groenvoorzieningsbedrijf van Europa doet dit in opdracht van diverse overheden, bedrijven, instellingen en ook particulieren. Koenen Groen / Grond / Infra mag daarbij met regelmaat de helpende hand toesteken, met diverse diensten.

Leveren containers

Projectleider Joey van den Brand geeft in algemene zin aan dat hij namens Idverde bij Koenen altijd terecht kan voor ‘mensen en materieel’. Bijvoorbeeld als het gaat over het leveren van containers voor groenafval, en de afvoer daarvan. Maar ook denkt Joey aan materiële zaken als loaders en kranen (bij ijsbestrijding rondom sluizen en objecten bijvoorbeeld). “Bij spoed staan ze ook klaar. Onlangs moesten we in allerhaast rijplaten hebben. Koenen regelt het!”

Juiste plan van aanpak

“Een betrouwbare partner”, zo noemt Joey Koenen bovenal. “Echt een voorbeeld van een partij die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. We moeten met regelmaat snel schakelen, en vragen dan ook de nodige flexibiliteit, maar dat is bij Koenen nooit een punt. Indien nodig komen ze eerst op locatie om tot het juiste plan van aanpak te komen. Ze denken mee over wat de beste oplossing is, waarbij de kwaliteit nooit uit het oog wordt verloren. We werken bijvoorbeeld veel voor Rijkswaterstaat, die hoge normen stelt. Maar daaraan voldoen is voor Koenen Groen / Grond / Infra niet snel een issue.”

Idverde

iverde-kade

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk