Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“Onze waarden gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar herken je bij Koenen Groen / Grond / Infra”

De Van Grunsven Groep is een bekend en erkend bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp en Nijmegen. Met meer dan vijftig jaar ervaring staat het bedrijf voor gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar. En dat zijn volgens Mari Delisse ook precies de waarden die op Koenen Groen / Grond / Infra kunnen worden geplakt.

Daadkrachtig aan de slag

 

Zo ervaart de projectleider van Van Grunsven de dienstverlening van Koenen in ieder geval. Voor een project van 23 woningen in Keldonk werkt Mari met de mensen van Koenen samen. Het slopen van de panden die op het terrein stonden, het grondwerk en de infra vormen voor Koenen de opdracht. Mari: “Je merkt aan alles dat het professionals zijn, dat ze weten waarover ze praten. En een goed verstaander heeft maar een half woord nodig om gericht en daadkrachtig aan de slag te gaan”, aldus Mari, die het bovendien een groot voordeel vindt dat Koenen als onderaannemer van diverse markten thuis is.
“Met één partij regel je nu waar normaal drie onderaannemers voor nodig zijn. Dat scheelt veel contacten, veel communicatie en voorkomt dus kans op ruis. Ik kan dan ook niets anders dan tevreden zijn. Het is de eerste keer dat we als Van Grunsven serieus samenwerken met Koenen Groen / Grond / Infra, maar volgens mij zeker niet voor het laatst.”

Van Grunsven Groep

project-grunsven-sloop

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk