Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“De medewerkers van Koenen Groen / Grond / Infra verstaan hun vak en werken perfect met iedereen samen”

Het hebben van een eb- en vloedbodem is tegenwoordig een must in de ruitersportwereld. Zo’n manegebodem zorgt voor de juiste vering, vastheid en voorkomt bij droog weer de vervelende stofwolken. Ruiter en paard zijn blij met de nieuwe ontwikkeling, waarin Koenen Groen / Grond / Infra specialist is.

Peter van Asseldonk van Ruitersport Zijtaart heeft de kennis en kunde die Koenen heeft op het vlak van eb- en vloedbodems zelf ervaren. Tot zijn volle tevredenheid. Eerst vertelt hij nog kort over hoe de nieuwe bodem wordt gerealiseerd. “Met een zeil wordt als het ware een bak gevormd, die wordt gevuld met speciaal zand en waarvan de waterstand is te regelen. Zo kan dus ook bij droog weer de bodem makkelijk vochtig worden gehouden, waardoor de ondergrond ideaal voor het paard blijft en de omgeving geen last heeft van vervelend stof.”

Prima afstemming en helpende hand

 

Vervolgens wijdt Peter uit over de samenwerking met Koenen Groen / Grond / Infra: “Wat je merkt is dat de medewerkers van Koenen hun vak verstaan en dat ze in alle opzichten meedenken. Natuurlijk over de materialen, over de wijze van uitvoering en de planning, maar ook over hoe samen te werken met onze leden. We hebben als vereniging veel vrijwilligers, die ook graag de handen uit de mouwen steken om kosten te besparen. Veel bedrijven passen voor zo’n samenwerking, Koenen Groen / Grond / Infra niet. Ze stemden alles prima af en staken de vrijwilligers zelfs de helpende hand toe indien nodig. Alles verliep in een goede harmonie. Echt helemaal top.”

Ruitersport Zijtaart

Ruitersport_zijtaart-manegebak

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk