Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“Wat is afgesproken doen de mensen van Koenen Groen / Grond / Infra en de extra’s die je vraagt regelen ze”

In opdracht van onderhoudsmanager Hilbert Jan Willems verricht Koenen Groen / Grond / Infra als onderaannemer groenonderhoud voor VIVO, waaronder het maaien van gras en het snoeien van bomen, struiken en hagen. Daarnaast ook gladheidsbestrijding en ijsbestrijding bij sluizen.
VIVO is een combinatie van gerenommeerde partijen in ons land als het over de zorg voor een veilige en beschikbare infrastructuur gaat. In opdracht van Rijkswaterstaat onderhoudt VIVO diverse sluiscomplexen.

Flexibel, betrouwbaar en creatief

Hilbert Jan over zijn ervaringen met Koenen Groen / Grond / Infra: “Als ik de samenwerking in een paar woorden moet omschrijven dan zeg ik dat Koenen flexibel en betrouwbaar is. En niet te vergeten: creatief. Ik denk bijvoorbeeld aan een actie van een paar jaar geleden, toen door droogte de poelen aan de Maas dreigden droog te vallen. De vissen moesten snel worden gevangen om sterfte te voorkomen. En ook op zulk soort momenten komt Koenen met de oplossing. Ze helpen je graag. Misschien kan ik de dienstverlening van Koenen wel het beste samenvatten met: wat is afgesproken doen ze gewoon en de extra’s die je vraagt regelen ze.”

Combinatie VIVO Weurt & Heumen – VolkerInfra/Van Oord

Koenen-vivo-project

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk