Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“Onze cultuur en die van Koenen Groen / Grond / Infra komen naadloos overeen en dat geeft een klik”

 

Van den Elzen Plants is al meer dan zestig jaar een toonaangevende leverancier van onder meer aardbeien-, frambozen- en aspergeplanten. Koenen Groen / Grond / Infra verricht sinds vele jaren diverse diensten voor het gerenommeerde bedrijf dat is gevestigd in Erp, Maasbree, Uden, Mariaheide en Elshout. Denk bij de werkzaamheden aan het aanleggen en vervangen van containervelden, aan alles wat met beregening te maken heeft, het ophalen van afval en de aanleg van waterbassins.

Altijd bereikbaar

 

Over wat de succesfactor is van de goede samenwerking, daarover hoeft Arnoud van Asseldonk van Van den Elzen Plants (managing director) niet lang na te denken. “Onze cultuur en die van Koenen Groen / Grond / Infra komen naadloos overeen. We spreken dezelfde taal en we hebben dezelfde instelling en beleving, waarbij termen als laagdrempelig, korte lijnen en no-nonsense om de hoek komen kijken. En Koenen is altijd bereikbaar, als het nodig is ook op zondag. Vanaf het allereerste moment is er gewoon een goede klik tussen onze mensen en die van Koenen.”

Innovatieve karakter

 

Het meedenken door en het innovatieve karakter van Koenen Groen / Grond / Infra  zijn ook punten die Arnoud graag benoemt als het over de samenwerking gaat. “Willen we iets nieuws ontwikkelen dan gaan we samen met een kop koffie aan tafel om te sparren over de mogelijkheden, over hoe iets het best kan worden ontwikkeld. Met het delen van elkaars kennis en ervaring, komen we dan telkens tot wat voor ons bedrijf het meest efficiënt en praktisch is.”

Van den Elzen Plants

elzen-containerveld-doek

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk