Grond is ons canvas

Grond is ons canvas

“De bijdrage van Koenen Groen / Grond / Infra heeft geleid tot een compleet toekomstbestendig resultaat”

Bloemen Young Plants in Venhorst, gespecialiseerd in het uitgangsmateriaal voor heesters en zacht fruit, heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt de voorbije jaren. Als gevolg daarvan stonden er meerdere ‘bouwactiviteiten’ op de rol.

Maarten Bloemen, die samen met zijn zoon Merijn het bedrijf leidt, spreekt over twee fasen. Fase 1 in 2019 staat voor ‘nieuwe locatie’ en toen mocht Koenen Groen / Grond / Infra de containervelden aanleggen, inclusief lava ondergrond, betonpaden en gronddoek. In 2022 (fase 2, in teken van uitbreiding) kreeg Koenen de opdracht voor het vergroten van de oppervlakte aan containervelden, de aanleg van een waterbassin en het bouwen van een hal.

Meedenken, adviseren en regierol

Maarten Bloemen over de samenwerking met Koenen Groen / Grond / Infra: “In fase 2 heeft Koenen vanaf het eerste moment met ons aan tafel gezeten. Dat hadden mijn zoon en ik in de loop van fase 1 al tegen elkaar gezegd: komt er opnieuw een groot bouwproject, dan betrekken we Koenen er meteen bij. Bij het bedenken en maken van de plannen, bij het uitwerken ervan en het creëren van de ontwerpen, zijn de kennis, het meedenken en de adviezen van Koenen van grote meerwaarde. Temeer door de regierol die wordt gepakt, tot en met het leiden van de bouwvergaderingen toe. Echt geweldig!”

Echte ambassadeur geworden

De bijdrage van Koenen Groen / Grond / Infra heeft geleid tot een compleet toekomstbestendig resultaat, zo stelt Maarten Bloemen zonder discussie. Ook over de werkwijze en -instelling van de mensen van Koenen is hij zeer te spreken. “Ik denk dat we zo’n beetje iedereen van Koenen over de vloer hebben gehad, maar allemaal zijn ze hulpvaardig, oplossingsgericht en hebben ze op hun vakgebied inzicht. Ik heb al bij meerdere collegabedrijven Koenen Groen / Grond / Infra onder de aandacht gebracht. Ik ben een echte ambassadeur van ze geworden op basis van wat ze voor jou als ondernemer betekenen.”

Bloemen Young Plants

Bloemen

Wij denken graag met u mee over jouw project

Trots zijn we op onze mensen, maar zeker ook op onze klanten en alle opdrachten, waaronder een grote diversiteit aan projecten die we van a tot z aannemen en uitvoeren. Met Koenen Groen / Grond / Infra zijn we onder meer actief bij overheden, ondernemers in de bouw, logistiek en tuinbouw en in de agrarische wereld. Met veel plezier tonen we dan ook in woord en beeld een greep uit ons werk